Het heeft wat energie gekost maar per vandaag heeft de Friese bewakingsdienst een webwinkel op haar website waarin u online producten kunt bestellen.

Friese bewakingsdienst webwinkelOp dit moment kunt u bij ons terecht voor portofoons & headsets, (nacht)kijkers en beveiligingsapparatuur. Natuurlijk is het de bedoeling dat het assortiment flink wordt uitbreid met artikelen welke gebruikt kunnen worden in de professionele beveiliging, bewaking, security en andere bedrijfstakken. Voor het beveiligen van uw woonhuis of bedrijfspand bieden we verschillende oplossingen.

Wij zijn heel blij met deze uitbreiding van onze website, het toont maar weer aan dat de Friese bewakingsdienst weliswaar al heel lang meedoet in de beveiligingbranche maar nog steeds met de tijd mee gaat.

Klik hier om meteen onze webwinkel te bezoeken.