Door www.veiligheidsbranche.nl is een mooi rapport uitgebracht over de samenwerking tussen de politie en de beveiligingsbranche.

Friese bewakingsdienst - samenwerking politie en beveiligingDe ca. 30.000 beveiligers die Nederland telt zijn natuurlijk heel veel extra ogen en oren welke van nut kunnen zijn voor de politie. In dit rapport worden een tiental samenwerkings-situaties uitgrbeid doorgenomen. Hierbij wordt gekeken naar zowel de positieve aspecten als ook naar de beperkingen waar de beveiligingsbedrijven tegen aan liepen. Ook komen onderwerpen als privacywetgeving en afspraken over welk soor informatie er precies wordt uitgewisseld.

In een tijd waarin onze beveiligingsbranche, voor zowel bewaking van objecten als algemene beveiliging en ook bij bijvoorbeeld de security van evenmenten steeds meer samenwerkt met de politie is dit een heel interessant rapport.

Klik hier om het rapport te lezen.