Een prachtig nieuw initiatief waar wij de security verzorgen. Een nieuw festival in Leeuwarden: Prison Blues, op 5 en 6 juni 2015. In het voormalige huis van bewarking het centrum van Leeuwarden, de Blokhuispoort.

Security Prison Blues LeeuwardenEen schitterende plek voor een bluesfestival.

De bloggers van Suksawat in Leeuwarden schrijven het volgende :

De gedetineerden zijn er al een poosje niet meer, mensen kunnen gewoon in-en-uit lopen. Maar de verhalen over vijfhonderd jaar pure blues zijn er nog wel. En dat is waar Prison Blues over gaat: hoogwaardige en internationale bluesacts en een heel bijzonder verhalenprogramma. Tijd om even te bellen met Koen Haringa van organisator Asteriks. Waarom Prison Blues? “De Blokhuispoort is een legendarische plek in de binnenstad van Leeuwarden. Het is altijd een voor burgers afgesloten plek geweest, tot 2008. Toen stonden de deuren opeens open. Na ongeveer zes eeuwen veranderde dus de functie van de locatie, en dat is een grote gebeurtenis in de Leeuwarder geschiedenis. Prison Blues staat daarbij stil door op een aantal van de nog onvertelde verhalen programma te maken. En natuurlijk is De Blokhuispoort een droomsetting om goede bluesacts in te zien.