Er worden steeds meer leuke evenementen georganiseerd. Niet alleen in ons eigen Leeuwarden maar in de hele provincie Friesland en met steeds meer regelmaat ondersteunen wij ook in de rest van Nederland.

Friese bewakingsdienst - evenementen securityDoorgaans word hiervoor alleen een vergunning afgegeven als er een minimal aantal professionele en uiteraard gediplomeerde beveiligers aanwezig zijn. Aan de Friese bewakingsdienst word steeds vaker gevraagd deze beveiligers te leveren voor de security werkzaamheden in Leeuwarden en Friesland.

Vaak beginnen de werkzaamheden al op de parkeerplaats door de verkeersregelaars waarna de bezoekers bij de entree de eerste security al tegenkomen voor toegangscontrole en/of visitatie. Als het een evenement betreft met een podium voor de muziek of theater, dan is het gebruikelijk dat ook daar security aanwezig is. Ook voor beveiliging bij nooduitgangen & noodhekken, het bewaken van ambulanceroutes, security backstage en security voor ordehandhaving op evenementen worden onze beveiligers ingezet.

Heeft u vriendelijke maar doortastende security nodig op uw evenement, neem dan eens contact met ons op voor een verhelderend gesprek. We doen dit werk al jaren en praten er nog altijd even enthousiast over.