Het is zo leuk, uitkijken naar de vakantie en dit delen met vrienden op social media zoals Facebook en Twitter.

friese-bewakingsdienst-inbreker-vakantieEcht handig is dit echter niet. Het inbrekers gilde is gek op dit soort informatie. Niemand in huis, de gordijnen vaak dicht, ideaal om op hun gemak het huis te doorzoeken en hun buit samen te rapen. Uiteraard helpt goed hang- en sluitwerk met SKG keurmerk of een alarmsysteem, maar dat heeft lang niet elk huis, helaas. Safety first, dus schreeuw het NIET van de daken, de vakantieplanning.

Beter is het om pas na terugkomst over de vakantie te praten op de social media. Natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens uw vakantie uw huis te laten bewaken door 1 van onze beveiligers, maar dan is het achterwege laten van dergelijke berichten op Facebook, Twitter e.d. toch echt een stuk goedkoper.